top of page
  • Cardinael

Reservesleutels: een geluk bij een ongelukWaarom zorgt u het best voor reservesleutels?

Het is verbazingwekkend dat zo weinig mensen een reservesleutel hebben en in de problemen komen als ze helaas buitengesloten raken of hun sleutels verliezen. Een reservesleutel is essentieel voor iedere huiseigenaar. Slotenmakerij Cardinael in Antwerpen legt u uit waarom.


Voorkom met een kopie van een sleutel dat u zichzelf buitensluit

Lock-outs kunnen iedereen overkomen en in het beste geval zijn ze frustrerend, dus het is het beste om voorbereid te zijn op een accidentele buitensluiting voordat er ook maar één plaatsvindt. Een reservesleutel voorkomt niet alleen dat u kostbare tijd en geld verspilt, maar kan ook helpen in noodgevallen. Het is niet ongewoon om ouders in paniek aan de telefoon te horen omdat ze per ongeluk hun jonge kind in huis hebben opgesloten terwijl ze het vuilnis buiten zetten.


Extra sleutels maken een snelle sleutelvervanging mogelijk

Er zijn verschillende redenen waardoor mensen een sleutelvervanging nodig hebben. Het kan zijn dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt, dat de sleutel is gestolen of dat de sleutel is afgebroken. Wat het geval ook is, in dit scenario is uw volgende stap om de hulp in te roepen van een plaatselijke slotenmaker die u kan helpen met het maken van een nieuwe sleutel. Als u een reservesleutel bij de hand hebt, kost het een slotenmaker veel minder tijd om een nieuwe sleutel te maken.


Reservesleutels geven meerdere gebruikers meer gemak

Er is een oud gezegde dat luidt: “te veel koks bederven de soep”. Hetzelfde geldt voor het gebruik van één sleutel door te veel mensen. Als een huiseigenaar bijvoorbeeld maar één set sleutels heeft en er wonen meerdere mensen onder zijn dak, dan wordt het moeilijk voor iedereen om afhankelijk te zijn van één persoon die er altijd is om deuren te vergrendelen en te ontgrendelen. Het vergroot ook de kans dat sleutels zoek raken omdat er zoveel mensen zijn die één sleutel gebruiken. Met een reservesleutel is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen sleutel en is de toegang tot plaatsen veel gemakkelijker.


Contacteer Slotenmaker Cardinael in Antwerpen voor reservesleutels maken. Bij ons kunt u reservesleutels eenvoudig bestellen.

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page