top of page
Gratis offerte

Beveilig uw wagen optimaal
met Mul-T-Lock

Mul-T-Lock

Beste autobeveiliging

Een auto is een dure investering en daarom eentje die u goed wilt beschermen tegen diefstal. Mul-T-Lock biedt heel wat mogelijkheden wat betreft autobeveiliging, waardoor u met een gerust hart uw auto achter kunt laten. Als erkend verdeler van Mul-T-Lock sluitsystemen kan u dan ook bij Slotenmakerij Cardinael in Antwerpen terecht. Samen met u bespreken we de opties voor anti-diefstalsystemen.

ArmaDLock

De ArmaDlock is een sluitingssysteem dat wordt ingezet voor de beveiliging van commerciële voertuigen en hun goederen. Het slot maakt gebruik van een grendel waardoor het kan worden gebruikt op zowel de achter- als de schuifdeur van de auto. Door de gebruiksvriendelijkheid en het gemak van installatie wordt het ook wel gebruikt voor andere toepassingen met dezelfde noden. Denk maar aan toegangsdeuren of elektriciteitskasten.

MVP 45

De MVP 45 is een andere optie voor de beveiliging van commerciële wagens. In tegenstelling tot de ArmaDLock beveiligt het de versnellingspook van uw wagen, waardoor ook meteen de hele auto is beschermd tegen diefstal. Bij dit sluitingssysteem ligt de focus dan ook op de wagen zelf en minder op de cargo ervan. Het systeem is toepasbaar op zowel manuele als automatische transmissies en werkt met een robuuste beugel die is gemonteerd op het chassis, waardoor de bewegingsvrijheid van de pook wordt ingeperkt. Het mechanisme kan worden ontgrendeld met een sleutel.

Op zoek naar een manier om uw wagen te beveiligen tegen diefstal

Bekijk de autobeveiliging van Slotenmakerij Cardinael in Antwerpen.

bottom of page