top of page
  • Cardinael

Een oude sleutel bijmaken? Dat kan!Uw slotenmaker in Antwerpen

Wat doet u als u nood hebt aan een extra sleutel voor dat slot van die antieke kast in uw interieur? Of hoe gaan de kerkbewaarders om met een gebrek aan sleutels van de toegangspoort van hun kerkgebouw? Op het eerste gezicht lijkt het een uitgemaakte zaak dat er een nieuw slot in deze meubelstukken en poorten moet komen. Maar niets is minder waar! Dankzij specialisaties van slotenmakers zoals Slotenmakerij Cardinael is het perfect mogelijk om de authentieke sloten te bewaren door het bijmaken van oude sleutels.


Oud ambacht

Slotenmakers zijn niet per se gespecialiseerd in het bijmaken van oude sleutels of de renovatie van oude sloten. Het is een oud ambacht op zich waarvan de traditie bij Slotenmakerij Cardinael 55 jaar in de tijd teruggaat. Al die tijd zijn we al bedreven in het bijmaken en restaureren van authentieke en oude sleutels. Zo dragen we meer dan een steentje bij aan het behoud van klassiek cultuurpatrimonium en beoefenen we ook onze passie. En die bestaat erin om oude sloten een tweede leven te schenken door dezelfde sleutels te voorzien die toelaten om de sloten te blijven gebruiken.


Speciale modellen

Bent u op zoek naar een speciaal model sleutel of twijfelt u eraan dat er voor dat oude slot in uw poort of klassieke voordeur nog een sleutel te vinden is? Dan komt u best eerst langs bij ons. Want bij Cardinael beschikken we over een voorraad van maar liefst 35.000 sleuteltypes. De kans is dus groot dat we u toch kunnen verder helpen en uw bestaande slot een tweede leven kunnen geven. Wilt u dus graag meer weten over de mogelijkheden voor uw antieke sleutel? Dan neemt u dus best contact met ons voor meer informatie over uw authentieke project.


Contacteer Slotenmaker Cardinael om uw speciale sleutel te laten bijmaken.

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page