Gratis offerte

Blog van Slotenmakerij Cardinael

Bel ons: 03 236 84 63
 • Brandkasten
  04/07/2021 0 Opmerkingen
  De voordelen van een brandkast in uw woning

  Brandkasten in Antwerpen voor uw waardevolle spullen
  Steeds meer mensen kiezen ervoor om een brandkast in hun woning te plaatsen. Een dergelijke kluis zorgt ervoor dat al uw waardevolle items en documenten veilig opgeborgen zijn tegen een diefstal.

  Waarom een brandkast kopen?
  Mensen kopen een brandkast in de eerste plaats om hun waardevolle spullen zoals geld, juwelen of documenten te beveiligen tegen diefstal. De combinatie van verschillende sluitsystemen, het gewicht van de brandkast of het feit dat deze is verankerd zorgt ervoor dat het vrijwel onmogelijk is om de inhoud te stelen. Daarnaast beschermt een brandkast uw eigendom ook tegen brand. Niet alleen is de inhoud beschermd tegen de hoge temperaturen, maar ook tegen rook- en waterschade.


  Lees meer
 • veiligheidsdeur
  25/06/2021 0 Opmerkingen
  Waarom kiezen voor een veiligheidsdeur?

  Een veiligheidsdeur in Antwerpen – uw woning goed beschermd
  We leven in een maatschappij waar inbraken en criminaliteit steeds vaker voorkomen. Net daarom is het belangrijk om uw woning en eigendom te beschermen met een veiligheidsdeur.

  Wat is een veiligheidsdeur?
  Een veiligheidsdeur verschilt van een normale deur, omdat deze extra beveiligd is door meerdere sloten. Zo komt het vaak voor dat een veiligheidsdeur een meerpuntssluiting heeft, zware scharnieren en gemaakt is met een stevige metalen omlijsting. Ook de deur zelf wordt vaak gemaakt uit inbraakvertragende materialen zoals aluminium. Sommige mensen kiezen ervoor om de deur in te leggen met stalen platen. Om de kwaliteit te garanderen van een veiligheidsdeur vindt u vaak een certificering aan de zijkant.


  Lees meer