top of page
  • Cardinael

Hoe vergroot ik makkelijk zelf de beveiliging van mijn woning? Doe een beveiligingscheck

Inbraken komen steeds vaker voor

Wie maakt er zich niet vaak zorgen om de veiligheid van zijn woning en gezin? In tijden waar inbraken geen zeldzaam fenomeen meer zijn, is het niet onverstandig over de veiligheid thuis na te denken. Slotenmakerij Cardinael deelt alvast enkele tips over inbraakpreventie en hoe u uw woning veiliger kunt maken.


Vergroot zelf uw beveiliging: doe regelmatig een check

Om de veiligheid thuis te garanderen, is een regelmatige check-up nodig. Zo raden specialisten aan minstens één keer per drie maanden de woning na te lopen en te zoeken naar gebreken wat veiligheid betreft. Denk maar aan een kapot slot, een rolluik dat niet goed afsluit, een garagepoort die wat hapert en vergeet ook uw tuinhuis niet. Deze kleine gebreken zijn voor inbrekers of mensen met slechte bedoelingen genoeg om uw woning binnen te dringen. En vaak zijn enkele kleine aanpassingen voldoende om het probleem te verhelpen en uw beveiliging te vergroten.


Laat vrienden en familie uw beveiliging checken

Wie herkent de situatie niet waarin u een zelfgeschreven tekst opnieuw leest en keer op keer die vervelende spellingfout over het hoofd ziet. Wel, hetzelfde gebeurt wanneer u de beveiliging van uw woning evalueert. Soms bent u gewoon blind voor de zwakke schakels in en rond uw woning. Daarom is het beter om vrienden of familie in te schakelen en hen de check-up te laten uitvoeren. Wellicht komen ze met aandachtspuntjes waar u zelf nog niet aan gedacht heeft.


Schakel een professional in voor veiligheid thuis

Een nog betere optie is door een professional in te schakelen voor het uitvoeren van een beveiligingscheck. Een getraind oog zoals dat van Slotenmakerij Cardinael in Antwerpen spot onmiddellijk de aandachtspunten om inbraakpreventie te optimaliseren. Indien gewenst stellen ze ook een plan op en voeren ze deze verbeteringen uit. Denk maar aan het strategisch plaatsen van licht met bewegingssensoren, het vervangen van sloten en meer.


Contacteer Slotenmaker Cardinael voor een gratis beveiligingscheck en een beveiligingsplan op maat.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page