top of page
  • Cardinael

De voordelen van een brandkast in uw woning

Brandkasten in Antwerpen voor uw waardevolle spullen Steeds meer mensen kiezen ervoor om een brandkast in hun woning te plaatsen. Een dergelijke kluis zorgt ervoor dat al uw waardevolle items en documenten veilig opgeborgen zijn tegen een diefstal. Waarom een brandkast kopen? Mensen kopen een brandkast in de eerste plaats om hun waardevolle spullen zoals geld, juwelen of documenten te beveiligen tegen diefstal. De combinatie van verschillende sluitsystemen, het gewicht van de brandkast of het feit dat deze is verankerd zorgt ervoor dat het vrijwel onmogelijk is om de inhoud te stelen. Daarnaast beschermt een brandkast uw eigendom ook tegen brand. Niet alleen is de inhoud beschermd tegen de hoge temperaturen, maar ook tegen rook- en waterschade.Hoe werkt een brandkast?

Een brandkast beveiligt uw eigendommen op twee manieren tegen een eventuele diefstal. Niet alleen is de brandkast op zich al niet zomaar te openen, maar ook kan deze niet zomaar worden meegenomen door het enorme gewicht. Wanneer een brandkast lichter is dan 1000 kilogram wordt deze ook ingebouwd of verankerd in de muur. Hierdoor kan enkel iemand met de juiste sleutel of code de brandkast openen. Het openen van een brandkast vraagt in andere gevallen speciaal materiaal en kennis.


Qua slot heeft u vaak de keuze uit verschillende sluitsystemen. Of u kiest voor een dubbelbaardsleutel, een cijferslot, een fingerprintslot of een combinatie van verschillende systemen. Experts raden vaak een combinatie aan, om de veiligheid zo optimaal mogelijk te maken.


Brandkasten in Antwerpen

Wilt u een brandkast plaatsen in woning? Reken dan op de expertise van een vakman voor een kwaliteitsvol resultaat. Enkel zo bent u verzekerd van een gecertificeerde brandkast die uw eigendom beveiligd. Slotenmaker Cardinael is gespecialiseerd in het plaatsen van brandkasten in Antwerpen. Daarnaast helpen ze u ook graag met het herstellen of openbreken van de brandkast wanneer u de code bent vergeten. Vraag hen om meer informatie.

61 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page