top of page
  • Cardinael

Veiliger en handiger met een sleutelplan.

Bijgewerkt op: 6 feb. 2023

Optimale beveiliging met uw gepersonaliseerde sluitplan


Slotenmaker Cardinael reduceert jouw sluitplan tot slechts 1 sleutel met persoonlijke toegangscode per individuele bewoner. Een breed scala aan sluit- en toegangscontroleoplossingen wordt aangeboden, afgestemd op uw individuele omgeving. Digitale oplossingen lenen meer controle, gebruiksgemak, toezicht en beheer van toegangsrechten, afhankelijk van het aantal bewoners dat toegang vereist (eigenaar, poetsvrouw, garage, persoonlijke fietsenstalling etc.). Als je graag één of meerdere locaties oogt te beveiligen, zullen oplossingen en ondersteuning afgestemd worden om jouw unieke beveiligingsbehoeften te verwezenlijken. Slotenmaker Cardinael verschaft moeiteloze toegang met een quasi onbeperkt aantal individuele sleutels met een op maat gemaakt toegangsplan. Eenvoudiger in gebruik zonder nood aan het vervangen van sloten bij afzonderlijke problemen. Gepatenteerde sleutelplatformen en schaalbare toegangscontrolesystemen als eenvoudige opstap voor jouw traditionele sleutels. Kortom, minder risico bij het verlies van sleutels, flexibele toegangscontrole en uitmuntend sleutelbeheer. Uitermate beveiligde en handige toegang met minder sleutels aan de sleutelbos!


Probleemloos sleutelplan met Multilock MTL-600

Multilock ontwikkelt en ontwerpt sleutelsystemen die beantwoorden aan de hedendaagse, veranderende behoeften van woningen en gezinnen. Prioriteit wordt eveneens gegeven aan hoogwaardige beveiliging en technologische innovatie voor veilige en betrouwbare sluitoplossingen. Slotenmaker Cardinael verzekert ultiem beveiligde toegang via de superieure vergrendelingsoplossing Multilock MTL-600. Het efficiënte Multilock MTL-600 sluitsysteem biedt naadloze toegangscontrole, bespaart op het aantal sleutels in omloop, en sluit perfect aan op jouw persoonlijke sluitbehoeften. Bovendien kan je rekenen op deskundige ondersteuning gedurende het installatie- en implementatieproces. Gecombineerde technologische elementen garanderen meervoudige bescherming en veelzijdige sleuteltoepassingen met hoge bestendigheid tegen manipulatie van cilinders. MTL-600 cilinders zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten met meerdere sleuteltoepassingen en voldoen aan strenge internationale normen. Geavanceerde kopieercontrole van sleutels met uniek magnetisch certificaat waarborgt een flexibel en betrouwbaar sluitplan. Afhankelijk van je cilinderkeuze (veiligheidscilinder, klassieke cilinder etc.) zal je persoonlijke sleutelplan en kostprijs worden bepaald.

Geïnteresseerd in superieure sluitoplossingen? Neem zeker contact op met Slotenmaker Cardinael in Antwerpenom om jouw sleutelplan verder te bespreken!

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page