top of page
  • Cardinael

Waar plaats ik het best mijn brandkast?

Bijgewerkt op: 6 feb. 2023

Niet alleen de keuze van uw brandkast is cruciaal

Uw waardevolle of kostbare spullen veilig opbergen, ver weg van inbrekers en toch dichtbij u in huis: u hebt de knoop doorgehakt, er komt een brandkast. In een kluis kunt u iPads, camera’s, computers, cash geld, juwelen, documenten, persoonlijke spullen of herinneringen bewaren.


Al uw aandacht gaat misschien uit naar de keuze van uw safe, eentje die moeilijk te kraken is. Goed dat u daaraan denkt. Maar hebt u er ook al bij stilgestaan waar u die veilige brandkast ook een veilige plek zal geven? De beste plaats uitzoeken verdient net zoveel aandacht!


Speel op safe en plaats uw brandkast op een veilige plek

Het probleem is: de meeste inbrekers weten heel goed waar ze moeten zoeken en worden als een magneet naar uw brandkast getrokken: één ontmoetingsplaats voor al uw kostbaarheden! Zorg daarom voor een goede verstopplaats in huis, zodat uw brandkast niet gevonden wordt.


Wat is de beste plaats om uw brandkast te verbergen?

Enkele mogelijke verstopplaatsen voor uw safe:

· In de kelder

· In de slaapkamer

· In de garage

· In de berging

· In de kast


Eens binnen willen inbrekers natuurlijk zo snel mogelijk aan uw geld en kostbare spullen kunnen. Want hoe meer tijd ze verliezen, hoe meer kans om betrapt te worden. Kies dus voor een goede verstopplaats en verklein aanzienlijk de kans op een geslaagde inbraak. Zorg er ook altijd voor dat niemand u ziet wanneer u uw brandkast opent. Denk maar aan spiegels, ramen of camera’s.


Gratis advies voor de beste kluis én de beste plaats in huis

Geen twee woningen zijn dezelfde. De ideale plaats voor uw brandkast bekijken we dan ook het best bij u ter plaatse. Slotenmaker Cardinael biedt gratis advies en kan uw safe discreet plaatsen, zodat hij niet in het oog springt van inbrekers. Wij plaatsen kluizen in alle maten volgens uw persoonlijke voorkeur. Openen van uw brandkast kan met een code en/of sleutel en/of biometrisch, zoals u het wenst. Uw safe verzekeren? Dat kan ook! Eén ding is zeker: als u thuis waardevolle spullen bewaart, is een degelijke brandkast op een slimme verstopplaats zijn geld meer dan waard.

Uw brandkast is safe bij ons! Ga voor een maximum aan veiligheid bij u thuis: bel Slotenmaker Cardinael voor persoonlijk en vrijblijvend advies en wees criminelen een stap voor.


Bel ons voor persoonlijk en vrijblijvend advies!

38 weergaven

Commentaires


bottom of page