top of page
  • Cardinael

Veiligheidscilinders: waarom belangrijk?

Beveilig uw woning met betrouwbare inbraakbeveiliging en -preventie

Om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van een inbraak kunt u het beste eens alles goed nalopen in huis. Om veel ellende te voorkomen, is het zeker verstandig een expert op het gebied van sloten in te schakelen. Laat u uitgebreid adviseren door Slotenmakerij Cardinael en ontdek de vele voordelen van een cilinderslot. Deze ervaren slotenexpert voor de regio Antwerpen kan u goed verder helpen om uw woning optimaal te beveiligen met de veiligste sloten die er bestaan op dit gebied.


Voordelen van cilinderslotbeveiliging

Cilindersloten zijn ontworpen om de meest voorkomende inbraakmethoden te dwarsbomen. Met de aanschaf van een cilinderslot heeft u altijd de controle over het aantal sleutels dat in omloop is. Alleen met de unieke codekaart kunnen extra sleutels worden gemaakt. Door een cilinderslot te plaatsen, voorkomt u ook ‘het lichten van het slot’. Het is nu niet langer mogelijk om met een vreemd voorwerp de nok te ontgrendelen en het slot te openen. Een manier waarop inbrekers vaak proberen binnen te komen, is het uitboren van het slot, ofwel kerntrekken. Veel cilindersloten zijn extra versterkt met een stalen balk om dit te voorkomen.
Break Secure®: de top in cilindersloten

Het topmerk Mul-T-Lok heeft de speciale cilindersloten Break Secure® op de markt gebracht, die een echte klasse apart vormen. Deze gecertificeerde veiligheidssloten bieden vele extra’s. Met de cilindersloten van Break Secure® realiseert u de hoogst mogelijke vorm van beveiliging. Het Break Secure® veiligheidsslot kent ongekende voordelen ten opzichte van standaard cilindersloten. Naast de unieke veiligheidsgroeven hebben de erbij geleverde sleutels gepatenteerde kuiltjes voor een maximale veiligheidsgraad.

Voorzien van uiterst sterk materiaal en een robuuste constructie is dit cilinderslot extra resistent tegen boormethoden. Het heeft bovendien een losstaande veiligheidscilinder, die het uitboren van het slot verhindert. Verder is het extreem bestand tegen het lichten van het slot, omdat het volledig stootvast is uitgevoerd. Als een veilig slot door een inbraakpoging een beschadiging heeft opgelopen, is het bij de Break Secure® veiligheidssloten ook mogelijk het slot te openen zonder sleutel. Dat komt door de speciaal ingebouwde draaiknop, die gekoppeld is aan het cilinderslot.

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker in Antwerpen? Vraag Slotenmakerij Cardinael naar een veilig slot van topkwaliteit.

42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page