top of page
  • Cardinael

Met een gerust gevoel op vakantie?

Bijgewerkt op: 6 feb. 2023

Denk aan de veiligheid


Ook in de regio Antwerpen komen inbraken helaas met enige regelmaat voor, zeker tijdens de vakantieperiodes. Desondanks laten veel mensen nog altijd na om te investeren in inbraakpreventie, terwijl dit toch echt meer dan de moeite waard is. Je hoeft er enkel contact voor op te nemen met Slotenmaker Cardinael, waarna onze veiligheidsexperts zo snel mogelijk bij jou thuis langskomen om een inspectie op inbraakpreventie uit te voeren. Dit neemt zelden meer dan een uurtje tijd in beslag en desgewenst stellen we daarna een offertevoor je op in verband met de verbetering van de inbraakbeveiliging. Vanzelfsprekend volledig vrijblijvend.Wat houdt een inspectie precies in?

Een typische inspectie op inbraakpreventie is er niet, omdat dit sterk afhankelijk is van het soort gebouw, appartement of object dat dient te worden geïnspecteerd. Bij Cardinael vinden wij het daarom heel belangrijk om iedere inspectie exact op maat uit te voeren. Er zijn echter wel enkele aspecten die bij vrijwel iedere inspectie op inbraakpreventie terugkomen, waaronder:

  • het checken van hoe slotvast de ramen en deuren zijn, zeker aan de achterkant van de woning;

  • het nut van timers voor een automatische bediening van licht, rolluiken en besproeiing, zodat het altijd lijkt alsof er leven is in en rondom de woning;

  • het belang van het verwittigen van buren over je afwezigheid tijdens je vakantieperiode, zodat ze op de hoogte zijn, zo nu en dan je post kunnen ophalen, en van tijd tot tijd even langs kunnen gaan om de timers van je buitenverlichting te activeren, bijvoorbeeld;

  • social media en het gevaar van het posten van je vakantieplannen, met name data en bestemming.

Zoals we echter al zeiden, zal een inspectie op het gebied van inbraakpreventie en inbraakveiligheid altijd precies worden afgestemd op de unieke eigenschappen van jouw woning.


Lijkt een zorgeloze vakantie jou ook wel wat? Bel ons vandaag nog voor een gratis check en een vrijblijvende offerte voordat je op verlof vertrekt!

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page